Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
IMPRIMIM DES DE 1919
Impremta Anfruns neix el 19 de juny de 1919 a Canet de Mar, el mateix any que Danone i en el qual Albert Einstein publicà la Teoria de la Relativitat.

Fundada per el jove tipògraf Anfruns, va aconseguir consolidar la impremta malgrat els esdevenimets socials de la época. Impremta Anfruns va trevallar per els comerços, industries, associacions, Ajuntaments... i continuà treballant fins el 1962, data en que va prendre el relleu la seva filla Caterina Anfruns, formant societat amb Josep Bertran.

Actualment aquesta societat continua amb el nom de Impremta Anfruns, S.L., administrada pels seus respectius fills Alexandre Isern Anfruns i Mª Pilar Bertran López, donant servei de qualitat a qualsevol treball o projecte que ens proposi el client.
COPISTERIA, PAPERERIA I IMPREMTA
A Impremta Anfruns tenim servei de copisteria, impremta i papereria. Oferim impressió digital i òfset. La impressió digital ens permet realitzar feines amb agilitat i grans acabats. La impressió òfset més adient per a treballs de grans tirades, impressions en CMYK o tintes planes, mantenint el nostre compromís d'oferir la màxima qualitat i definició en la impressió. Això ens permet gran flexibilitat i adaptació a tot tipus d'impressió, aportant així als nostres clients un gran valor afegit als seus productes.

Des de fa 40 anys a Impremta Anfruns oferim servei de papereria a la nostra botiga. Ara donem un nou pas! Tot el que necessites per a la teva oficina ens ho pots demanar per la nostra nova botiga online. Tenim un ventall de productes de papereria i material com llibretes, paper, folis, agendes, productes d'escriptura, dietaris, accessoris d'oficina...
ENCARREGA FEINES ONLINE
Mitjançant la nostra impremta online, t'oferim els teus treballs d'impremta de forma fàcil i ràpida. Impressió professional en un sol clik i també impressió low cost per als treballs més estàndars, el qual ofereix la mateixa qualitat i el mateix servei, amb els nostres avançats sistemes d'impressió.

Impressió online dels teus productes a les millors mans. Qualitat garantitzada. Només cal que ens facis arribar els teus arxius, pujant-los online seguint les indicacions de la nostra web o si ho prefereixes fer-nos arribar un usb a la nostra botiga i ens encarregarem de imprimir els teus arxius i entregarte'ls amb la major rapidesa i qualitat.

Així de fàcil, des de casa o desde l'oficina. La impremta gràfica sempre al teu servei.
Impremta Anfruns / copisteria papereria impremta
Impremta Anfruns / copisteria papereria impremta
Impremta Anfruns / copisteria papereria impremta
Impremta Anfruns / copisteria papereria impremta
Impremta Anfruns / copisteria papereria impremta
Impremta Anfruns / copisteria papereria impremta
Impremta Anfruns / copisteria papereria impremta
Pas d’en Marges, 6, Canet de Mar (BCN)   +34 93 794 19 94  +34 616 820 729   info@impremtaanfruns.com   avís legal, privacitat i cookies